voor ongeveer 30 stuks
250 gr. boter
250 gr. kristalsuiker
4 eieren
60 ml melk
400 gr. bloem
12 gr. bakpoeder
2 pakjes vanillesuiker
voor ongeveer 30 stuks
250 gr. boter
250 gr. kristalsuiker
4 eieren
60 ml melk
400 gr. bloem
12 gr. bakpoeder
2 pakjes vanillesuiker
• Maak de boter mals en meng de suiker er doorheen.
• Meng hierbij de melk en de eieren.
• Zeef de bloem en bakpoeder en voeg dit samen met de vanillesuiker toe.
• Meng dit alles kort tot een mooi beslag
• Laat het een half uurtje opstijven in de koelkast.
• Breng het beslag met twee koffielepeltjes aan in een heet wafelijzer en laat het rustig bakken.
• Laat de wafeltjes afkoelen op een rooster.
Klaar in 1 uur.
Bewaart één week in een afgesloten trommel.
Koekerellen pagina 24-25